Razredne kuharice
U sklopu projekta FoodEducators, inicijativu posvećenu edukaciji o zdravoj prehrani, održivom razvoju i karijerama u agro- prehrambenom sektoru, učenici 2.b i 3.a razreda tijekom mjeseca listopada na Satu razrednika proveli su temu “Smanjenje gubitka i otpada hrane” s ciljem povećanja razumijevanja učenika o problemima gubitka i otpada hrane te istraživanja praktičnih ideja za njihovo smanjenje. Obilježili su i Svjetski dan hrane izradom Razredne kuharice. Učenici su nasumično izabrali jednu namirnicu i napisali jedan zdravi recept u kojem njihova namirnica ima glavnu ulogu. Uz malo fotografija, truda i vremena nastale su dvije zanimljive kuharice. Razrednu kuharicu 2.b pogledajte ovdje, a Razrednu kuharicu 3.a ovdje.
Sigurne smo da ćete pronaći sjajne recepte za isprobavanje i razmjenu.
Učiteljice Renata Posavec i Suzana Sadaić
Objavljeno 13. studenog 2024.