Osnovna škola Oroslavje

"ORO RUN 60"

Ove godine naši “petaši” i “šestaši” su trčali uz 60 “Hučićevih stuba” i to od “Hamerovog odvojka” do “Jelačić placa” uz navijanje ostalih učenika skole. U Zagrebu se trči “Zagrepčanka 512” pa zašto i mi u Oroslavju ne bismo imali “Oro run 60”.

 Odlično raspoloženi, motivirani trkači su dali sve od sebe i bez obzira na to koje su završno vrijeme postigli, sve smo ih nagradili slatkim paketima i odali im priznanje za sudjelovanje. Na godinu se nadamo većem odazivu i želimo da božićna utrka stubištem škole postane tradicionalna. A za sve koji nisu upućeni i nisu razumjeli nazivlja koja se spominju u opisu trase trčanja,  recimo da smo prigodno školske hodnike nazvali prema imenima ili prezimenima naših učitelja i time dodatno “podigli atmosferu” tijekom prosinca jer je na odmorima svirala glazba a učenici su plesali. Jednom na “Dubravkinom putu”, drugi dan u “ Knezićevoj ulici” ili “Petrinom perivoju”. U svakom slučaju, bilo je puno radosti i kretanja.

 Inicijativa za organizaciju svih ovih događanja ide od Vijeća učenika naše škole. Utrku je osmislila i organizirala učiteljica Petra Iskrić.

    

Školska pedagoginja

Objavljeno. 23. prosinca 2023.

Skip to content